28
Okt

Jag längtar efter ett kontor där jag kan hänga upp de här boksidorna som stora tavlor.

De underbara boksidorna är ett uppslag i Sälj det med ord, som jag efter att ha längtat i flera månader äntligen fått i min ägo. Ena författaren, Mattias Åkerberg (please copy me-snubben), är en riktig hejare på att sälja både sig själv och sin bok fick jag erfara när jag mailade och undrade om min förhandsbeställda bok skulle komma i brevlådan snart. Då fick jag detta svar:

”Hej Anna.
Någonting verkar ha blivit fel på webbhotellet. Vi undersöker just nu vad, och hur de kommer att lösa det.
Kanske kan vi hitta en alternativ lösning. Kan du möta upp mig i stan imorgon torsdag innan 14.00, eller finns du hemma/på stan under fredag förmiddag.

Ursäkta strulet, men felet ligger som du säkert förstår utanför min kontroll. Vill bara att du ska få boken så snart som möjligt.”

Således mötte jag Mattias på centralstationen igår för att köpa min bok, och han var om möjligt ännu trevligare än jag hade föreställt mig. Trots att han kunde varit både stressad och irriterad över biljettkrångel så var han lugn och glad, tog sig tid att småsnacka lite och tog i hand och tackade när vi skiljdes åt.

Jag älskar alla sådana människor jag möter, som ger av sig själva på ett uppriktigt sätt, för de vet att de kommer få tusenfalt tillbaka. Därför tar jag alla tillfällen i akt att lyssna på och/eller träffa inspirerande människor. Jag går på föreläsningar och inspirationsträffar, blir coachad av världens bästa Sanne, fikar med coola personer, läser häftiga böcker.

Jag suger in, inspireras och imponeras, och är det någon som berör mig lite extra så försöker jag alltid säga tack.

Så enkelt kan det vara.

Varje dag tar jag ett steg på vägen av utveckling, och jag gillert, bigtime.

 

PS. I Studentbloggen har jag berättat om en annan man som kan det här med att sälja sig själv.

  1. Du är Inspirerande och helt tokigt grym!

  2. Tycker det är riktigt kul att du delar med dig av både ditt möte med Mattias och det gula paketet du fick hem på posten Anna. Det är riktigt kul att få läsa om hur framgångsrika personer och företag bjuder på sig själva, i vetskapen om att det hela i många fall lönar sig.

    Nu har jag inte läst ”Sälj det med ord” men jag är ganska övertygad om att både Mattias och Prime lyckats ganska väl med att sälja in sig hos dig; Helt enkelt med att skapa en grund för en givande relation och ja, konversation för båda parter.