17
Okt

I fredags blev jag faster, igen! Tredje gången gillt – min bror är bra på mycket, bland annat är han en riktigt hejare på att föra släkten Lindh vidare! Det är toppen, eftersom jag då inte behöver känna någon större press på att förära mina föräldrar med barnbarn, det sköter brorsan så bra redan.

Jag älskar verkligen att ha syskonbarn, att få se de små liven växa upp, från det där ytsepytsiga äta-sova-äta-sova till stora människor med stora tankar som ”vet du att en kille kan gifta sig med en kille?!” (yttrat helt apropå ingenting av största brorsonen Adam, då sex år).

Förmodligen kommer det säga svischsvosch så är lilla Lova sex år, och då ska jag lära henne allt jag kan.

  1. pappa lasse

    Vilken härlig bild o du skriver allt så gött tösa min.
    Kram pappa

  2. Vilket fantastiskt vackert namn! Nu vet jag vad jag vill döpa MIN framtida dotter till:) <3!