08
Aug

 

Jag kan numera skriva hållbar företagare på visitkortet. imwithfriends.se har lanserats och jag, jag är så fantastiskt lycklig över att få ägna dagarna åt det jag älskar mest av allt; att göra bra saker tillsammans med bra människor. 

För att fira lanseringen lånade jag och Viktor, min partner in crime, en stor lägenhet i Guldheden och bjöd in till galej. Det är helt klart en av de bästa kvällarna i mitt liv. Bubblet, oliverna och hummusen (från fantastiska En Deli Haga) flödade, främlingar bad varandra att fylla i sina mina vänner-böcker, jag höll ett litet tal och dansen urartade till moshpit. En kväll där mitt leende aldrig dog och där jag älskade världen och mina vänner ännu lite mer än vanligt.

Kika gärna in och klicka gilla på vår Facebook-sida, där det även finns fler fina bilder från den magiska kvällen!