Anlita mig som skribent

Finnes: erfaren frilansskribent i Göteborg.
Sökes: uppdrag inom textproduktion, content marketing, SEO, journalistik, textbearbetning & korrekturläsning. 

 

       

Läs texter jag skrivit i min portfolio                            Läs om mina arbetslivserfarenheter & studier i mitt CV                                             


 

Behöver du en frilansskribent för kortare eller längre uppdrag? Hör av dig!

Jag har F-skatt och gedigen erfarenhet av att skriva och bearbeta reportage, artiklar, informationstexter och säljande texter, samt krönikor, blogginlägg och prosa.

Jag brinner särskilt för att skriva och bearbeta texter inom hälsa, personlig utveckling, relationer, entreprenörskap, hållbarhet och jämlikhet, men åtar mig gärna uppdrag även inom andra områden.

 

Jag kan hjälpa dig med:

Textbearbetning

Redigering av alla typer av texter, för att göra dem mer säljande, tydliga, lättlästa och/eller anpassade efter målgruppen
Korrekturläsning av kortare och längre texter, även bokmanus

Textproduktion & content marketing

Sökmotoroptimerade texter
Informationstexter
Kortare artiklar
Blogginlägg
Nyhetsbrev
Krönikor

Journalistik

Reportage
Personporträtt
Nyhetsartiklar
Notiser & faktarutor
(Jag kan vid behov även fotografera, innehar systemkamera)

 


 

Referenser

“Anna är positiv, kreativ & nogrann. Hon är ansvarsfull, med väldigt god förmåga att avsluta saker. Hon är dessutom bra på att organisera och har ett omfattande helhetstänk kring allt hon gör!”

Caroline Danielsson, kollega på Säffle Åmål Annonstidning, som vi drev tillsammans 2007-2011


”Jämfört med andra skribenter jag anlitat så håller Anna en väldigt hög kvalitet på texterna och har en fantastisk förmåga att hitta rätt ton för min målgrupp utan särskilt detaljerade instruktioner. Det gör att jag kan använda min tid åt annat i företaget som jag hellre gör, vilket är en stor befrielse för mig. Jag rekommenderar Anna varmt!”

- Viktor Sander, DateCoaching Sweden


Jag har anlitat Anna i ett par olika projekt för stora kunder inom modebranschen och några mindre egna projekt. Jag har alltid varit mycket nöjd med leveranserna som kommit i tid, varit i rätt omfattning och med mycket hög kvalitet trots en rimlig prisnivå – vilket är ovanligt i branschen när det kommer till SEO-anpassad copywriting. Det brukar antingen vara väldigt låg kvalitét eller väldigt högt pris. Anna har definitivt en balans mellan de båda som gör henne till en stabil frilansare att anlita!”

- Jonas Larsson, Senior SEO-konsult HIROY


”Anna är vass på innehåll. Hon har ett rikt språk och en bra känsla för att hitta rätt ton i text och bild, oavsett typ av uppdrag. Att jobba med Anna är lätt och roligt, så jag rekommenderar henne varmt!”

- Viktor Bijlenga, I’m With Friends


“Jag anlitade Anna som frilansskribent för intervjuer med unga kreatörer, till vårt inspirationsmagasin Idéverkstan. Anna är duktig, snabbt och noggrann. Trots tight deadline och att kreatörerna befann sig på olika platser i Sverige hade Anna inga problem att leverera i god tid.”

- Maja Dahl, projektledare Företagsamma Unga Nordbor


”Anna har under många år varit min stöttepelare när det gäller all reklam för mitt företag, hon har hjälpt mig att skapa allt från artiklar till annonser, visitkort, nyhetsbrev och texter till min hemsida. Jag känner mig alltid lugn och trygg med Anna och hon fångar på mycket kort tid det jag vill få ut till mina kunder. Hon skriver med ett lättsamt och säljande språk, och hon är för mig en otroligt viktig och kompetent person som jag har mycket att tacka för, så att mitt företag har lyckats så bra genom åren!”

-  Ulrika Thoresson, Livsinspiratör och hälsocoach


 

Vill du veta mer om mig? Här kommer en kort sammanfattning:

 • Jag är handlingskraftig, positiv och kreativ. Jag älskar utveckling, kommunikation och att driva företag/projekt.
 • Tidigare har jag bland annat drivit en gratistidning, reklambyrå- och eventverksamhet i hemstaden Säffle i fyra år, startat ett hållbart t-shirtföretag, arrangerat inspirationsläger och retreats för unga kvinnor, föreläst om entreprenörskap, utbildat mig till personlig coach, pluggat media-och kommunikationsvetenskap, projektledning, psykologi och kreativt skrivande samt bloggat för Göteborgs Universitet.
  Läs gärna mer om mina erfarenheter i mitt CV.
 • Jag brinner för personlig utveckling, hälsa, kommunikation, entreprenörskap, hållbarhet och jämlikhet.

Social kommunikatör 
Jag har mycket erfarenhet inom, och ett stort intresse för, marknadsföring, kommunikation och att träffa nya människor. Jag har dessutom en grundläggande coachutbildning. Detta innebär att du kan räkna med mig när det gäller att:

 • skriva och redigera tydliga, säljande, personliga och inspirerande texter.
 • layouta broschyrer, affischer, nyhetsbrev etc.
 • hantera & uppdatera sociala medier, hemsidor
  & bloggar
 • hålla föredrag och workshops.
 • skapa och upprätthålla kund/klient-relationer.
 • inspirera, coacha och stötta människor i förändrings-processer.

Ansvarstagande organisatör
Jag älskar att driva företag och jobba i projekt, vilket innebär att jag är grym på att:

 • jobba mot, och hålla, deadlines.
 • både samarbeta och jobba i tighta team, & att arbeta ensam och självständigt.
 • planera & organisera.
 • vara kreativ & lösa problem.

Vill du anlita mig, boka ett möte eller ställa en fråga? 

Säg hej@annakristinalindh.se, ring mig på 0704-807294 eller använd det här formuläret.