Boka mig som coach

love-yourself-home-into-wholeness2

Välkommen hem till dig själv, hjärtat

För tillfället tar jag inte emot nya coachingklienter.

Vill du veta när jag öppnar upp för nya klienter eller lanserar något nytt? Skicka ett mail till hej@annakristinalindh.se, så hör jag av mig!

Kärlek från tidigare klienter

”Utan att döma finns Anna kärleksfullt där och hjälper mig framåt, med insiktsfulla, kraftfulla frågor och genom att utmana mig att se det som jag döljer för mig själv, eller inte är villig att se. Precis så vill jag ha min coach, en människa som är ovillkorligt kärleksfull och utmanar mig till mer, och som hjälper mig nå mina potential genom att arbeta både med inre processer och den praktiska sidan, precis så som Anna är. Jag rekommenderar henne med värme och kärlek.”
Annica, 30, Göteborg

”Anna är en fantastisk coach och som född för arbetet! Hon lotsar en fram till egna lösningar på en gång och öppnar upp ens innersta potential.
Redan efter första gången insåg jag flera stora livsförändringar jag kunde genomföra för att nå slutresultatet jag ville ha och blev inspirerad att göra det- och gjorde det! Jag har öppnat ögonen och intellektet för saker jag inte trodde var möjligt innan och hittat sätt att genomföra dessa banbrytande ideer för att nå mål jag satt upp i mitt liv.
Jag skulle säga till folk att springa raka vägen till Anna för att bli coachade! Ni kommer att möta en person som endast sprider glädje och hopp till saker ni trodde var omöjliga att genomföra. Ni kommer att bli chockerade över de häpnasdväckande resultaten ni får och vilka möjligheter och potential ni själva besitter. Anna är proffs på att få en att inse att det omöjliga är möjligt! En gång med Anna förändrade mer än jag försökt förändra i mitt liv på flera åratal! Tänk hur mycket som är möjligt efter flera gånger! Jag har blivit coachad förut men aldrig upplevt en sådan enorm, verklig och bestående förändring som jag gjort med Anna- Hon är ett guldkorn!”
Rozita, 31, Göteborg

”Som coach är Anna lyhörd, intuitiv, energigivande, peppande, tillgänglig, närvarande och engagerad.
Coachingen har gett mig klarhet, inre lugn och tydligare målbilder. Jag har börjat ta mina mål såväl som mina lösningar på större allvar och på ett mer strukturerat sätt börjat arbeta för att uppnå dem. Jag har fått inre lugn och tålamod av vetskapen att jag har en plan och vet vilket steg som är det nästa.
Det är en speciell känsla att ha en utomstående person i sin närhet fullkomligt engagerad i din resa och dina livsval – så oviktiga och ogreppbara för de flesta och så livsnödvändiga och omkullkastande för en själv.”
Sara, 27, Göteborg